Vă anunțăm organizarea unei noi serii de workshop-uri pentru medicii stomatologi, în cadrul celei de-a doua ediţii a Congresului Colegiului Medicilor Stomatologi din Bucureşti!

      Workshop-urile se vor desfăşura în perioada 6-8 octombrie 2022 la Hotelul Crowne Plaza, Bucureşti – sălile ORHIDEEA I şi II, Magnolia. (Bd. Poligrafiei nr.1)

Termeni de participare workshop-uri:

  • Înscrierea se poate realiza începând cu data de 19 septembrie în limita locurilor disponibile pentru fiecare workshop!
  • Pentru înscrierea la workshop nu este necesar să fiţi înscris la Congres. Vă puteţi înscrie la workshop-ul dorit completând formularul de înscriere workshop, urmând să primiţi un e-mail de confirmare de îndată ce vor fi verificate toate datele completare din formular;
  • Vă puteţi înscrie la mai multe workshop-uri, condiţia este ca acestea să NU se desfăşoare simultan;
  • Confirmarea înscrierii va fi transmisă prin e-mail, odată cu factura fiscală aferentă plăţii. În cazul în care din diverse motive plata a eşuat, veţi fi contactat în maxim 24 de ore pentru reluarea plăţii. ** ATENŢIE, acest lucru va fi posibil doar dacă vor mai fi locuri disponibile la cursul respectiv;
  • La finalul workshop-ului fiecare participant va primi o diplomă – Această diplomă atestă participarea dumneavoastră la workshop şi nu are puncte EMC.

Vă invităm să vă înscrieţi la workshop-ul de interes!

8 octombrie 2022